Blogs Personal Branding

Hoe leuk is het als je door je eerste werkgever wordt geïnterviewd? Dat gebeurde mij recent. Als ‘groentje’ en economisch psycholoog startte ik bij Zandbeek! In het interview vertel ik over mijn carrièrepad, mijn rol destijds, mijn personal brand en wat ik nu doe. Wat een leuke ervaring, mooi om terug te kijken samen. De keuze voor je werkgever, bedrijfscultuur en type banen bepalen mede hoe ik nu in het leven sta met ReBBels.

Best of NIMA! Trots en dankbaar ben ik dat ik met een 9,5 voor de tweede keer de hoogst gewaardeerde trainer bij NIMA ben. Deze keer schrijft Marjanne Riemens een persbericht over mij! 2017 is bijzonder begonnen voor mij. Niet alleen bestond ReBBels dit voorjaar 10 jaar, maar ben ik op 12 januari blij verrast bij NIMA, horende dat ik met de trainingen Personal Branding en Personal Empowerment het hoogst geëvalueerd ben van alle NIMA-trainers. Onwerkelijk dat ik het gemiddelde van 2015 (9,3) heb overtroffen. Dank aan alle deelnemers die hun waardering hebben uitgesproken en aan alle NIMA-collega’s voor de inspirerende en prettige samenwerking. Alle deelnemers maken het voor mij en NIMA mogelijk om prachtige en actuele programma’s over persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden te mogen maken. Marjanne Riemens van Masters of Concepts ging mee naar de inspiratiesessies van Best of NIMA op 12 januari en hield mij een spiegeltje voor. Lees hier het Persbericht dat zij schreef….

Maandelijks schrijf ik zelf blogs, columns en artikelen over mijn werk, voor diverse vakbladen en verschillende doelgroepen. Over Personal Branding, maar ook adviezen voor ondernemers. Wat kom ik tegen? Wat valt mij op? Maar vooral: Wat zijn handige tips voor een betere profilering en branding van het Merk IK in je dagelijkse werkzaamheden?! Lees meer over specifieke onderwerpen en doe je voordeel met de ondernemersadviezen, tips en literatuursuggesties! In december 2015 verscheen mijn eerste paperback; een praktisch werkboek over Personal Branding.