Future proof? Zo werk ik!

Ben jij al future proof? Blijf je inzetbaar en persoonlijk relevant? Voor Management Support Magazine schrijf ik de rubriek Zo werk ik! Ik ga op pad en interview future proof en duurzaam inzetbare management assistentes, secretaresses en officemanagers van uiteenlopende organisaties. Mijn interview richt zich op een aantal kernvragen: Hoe blijf jij als management assistente relevant en op een juiste manier duurzaam inzetbaar in de toekomst? Wat zijn je talenten, maar ook je ontwikkelpunten de komende jaren? Hoe blijf jij persoonlijk waarde toevoegen en je verbinden met je werkgever, kijkend naar alle trends en veranderingen in het vak? De digitalisering en automatisering zijn booming en steeds meer organisaties en leidinggevenden verwachten een flexibele sparringpartner die ‘lean’ en projectmatig kan werken. Jouw persoonlijke performance staat dus meer in de spotlight. Deze rubriek levert me prachtige gesprekken op met zeer verschillende en bevlogen professionals. Die graag het verschil maken. In december laat ik de veelzijdige Daphne aan het woord, die vanuit haar diverse ervaring veel als sparringpartner gevraagd wordt!

 • Management Support Magazine december 2017: Zo werk ik Daphne Jonkers – Metselaar – Kentalis
 • Management Support Magazine november 2017: Zo werk ik Wendy de la Rambelje – VUmc
 • Management Support Magazine oktober 2017: Zo werk ik Debbie van Malestijn -Autoriteit Woningcorporaties
 • Management Support Magazine september 2017: Zo werk ik Asré Kamphuis – AsreSupport
 • Management Support Magazine juli/aug 2017: Zo werk ik Elise Bloem – SSR
 • Management Support Magazine juni 2017: Zo werk ik Hanneke Kronenburg– KW1C
 • Management Support Magazine mei 2017: Zo werk ik Monica Dekking – Venturn
 • Management Support Magazine april 2017: Zo werk ik Marianne van der Pijl – De Nierstichting
 • Management Support Magazine maart 2017: Zo werk ik Agnes Barts – PC Hooft Groep
 • Management Support Magazine jan/feb 2017: Zo werk ik Mariska de Wijs – T-Mobile
 • Management Support Magazine jan/feb 2017: Relevant blijven: secretaresse een uitstervend beroep?
 • Management Support Magazine december 2016: Zo werk ik Rosalinda Nieuwboer-Cuvalay – de nieuwe bibliotheek
 • Management Support Magazine november 20016: Zo werk ik Lydia Wijnstra – Aurubis AG
 • Management Support Magazine oktober 2016: Zo werk ik Jolanda van Leuven – Emma Handson
 • Management Support Magazine september 2016: Zo werk ik Carola Duijm – Gemeente Hendrik Ido Ambacht
 • Management Support Magazine juli-augustus 2016: Zo werk ik!Darifa Doumajd– Rijndam Neurorevalidatie
 • Management Support Magazine juni 2016: Zo werk ik!Ellen van Sambeek– Stella Support
 • Management Support Magazine mei 2016: Zo werk ik!Dorine van Moorsel– Sanquin Corporate Communications
 • Management Support Magazine april 2016: Zo werk ik!Saskia van Meer– Guus van Poppel Fysiotherapie
 • Management Support Magazine maart 2016: Zo werk Ik! –Margot Claessen– Stichting MEE
 • Management Support Magazine januari/februari 2016: Zo werk Ik!Ilse Otten– E&L Notarissen

 

Plaats een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*