Blogs, publicaties, columns

Als kind won ik wel eens een verhalenwedstrijd……

Die passie heb ik herontdekt. Vanuit ReBBels schrijf ik op verzoek van diverse vakbladen, websites en organisaties diverse artikelen. Of dit nu blogs/columns zijn over Personal Branding, ondernemersadvies, een toelichting op één van mijn trainingsprogramma’s zoals Positieve & Praktische Psychologie of een aankondiging voor een congresbijdrage….. Daarnaast schreef ik in opdracht van Wolters Kluwer in 2012 mee aan Hét POWERboek; met een bijdrage over Personal Branding. In december 2015 verscheen in opdracht van Management Support/Vakmedianet mijn praktische paperback over Personal Branding voor management ondersteuners.

Lees onderstaand wat ik publiceer en wat er in de media verscheen:

Plaats een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.