Blogs, publicaties, columns

Als kind won ik wel eens een verhalenwedstrijd……

Die passie heb ik herontdekt. Juist meer in tijden zoals nu met de Corona maatregelen. Op verzoek van diverse vakbladen, websites en organisaties schrijf ik mee aan publicaties en artikelen. Of dit nu blogs/columns zijn over Personal Branding, ondernemersadvies, een toelichting op één van mijn trainingsprogramma’s zoals Emotionele Intelligentie voor meer veerkracht in je werk, Positieve & Praktische Psychologie, over coaching of een aankondiging voor een congresbijdrage….. Daarnaast schreef ik in opdracht van Wolters Kluwer in 2012 mee aan Hét POWERboek; met een bijdrage over Personal Branding. In december 2015 verscheen in opdracht van Management Support/Vakmedianet mijn praktische paperback over “Personal Branding voor management ondersteuners”. Tevens word ik regelmatig geïnterviewd door journalisten over onderwerpen waar zowel mijn interesse als expertise ligt.

Lees onderstaand wat ik publiceer en wat er in de media verscheen: