Podcast & Online training/coaching

Een cadeautje! Mijn Podcast over Personal Branding is uit. Jij kunt dit interview vanuit je luie ligstoel gratis beluisteren via Spotify, SoundCloud of via Apple. Hoor hoe ik aankijk tegen de Hollandse nuchterheid, misvattingen en kansen van Personal Branding voor kennisexperts. Want wat ik geleerd heb in het begin van de COVID-19 periode, is om te denken naar wat wel kan… Dit betekent voor mij dat online training & coaching niet meer weg te denken zijn. Blended learning en hybride werkplekken zijn de toekomst! En daar werk en denk ik graag in mee. Vandaar dat ik de uitnodiging in gesprek te gaan met Bex*Communicatie (Impact Academy) uit Eindhoven voor deze podcast enthousiast heb aangenomen.

Ook in tijden van een crisis als deze staan je leervermogen, professionele groei en persoonlijke ontwikkeling niet stil. Laat staan je persoonlijk leiderschap en communicatie. Echter ze staan onder druk doordat je zowel thuis als op het werk ‘overuren’ draait met alles te managen. Werk aan de winkel om dit up to date en zichtbaar te houden, want er is ook een tijd na de crisis om alle teams en organisaties draaiend te houden. Wellicht op een heel andere manier die jou beter ligt?! Dit kan dus kansen bieden voor jouw kwaliteiten, kennis, vaardigheden en talenten.

Interactieve online trainingen en workshops.

Ik heb voorlopig 3 thema’s geselecteerd. Lees meer over de inhoud: Personal Branding, Persoonlijke impact door Framing en Positieve Psychologie. Elke thema is mogelijk in de vorm van een workshop van 1/2 dag of een eendaagse. Minimum aantal deelnemers is 4, maximum is 16 voor de workshopvarianten en 10 voor de trainingen.

Online coachabonnement

Individuele coaching via ZOOM is eenvoudig en op korte termijn te realiseren. Je meldt je aan via info@rebbels.com om je leerdoelen en coachwensen door te spreken. Vervolgens ontvang je een aanbod voor een online coachabonnement van 5 sessies. Samen plannen we per keer een sessie in, in het tempo dat jij nodig hebt, met maatwerkopdrachten die je tussentijds uitvoert om bij je doel te komen.

Aanmelden online trainingen

Meld je voor de online trainingen aan via info@rebbels.com. Je ontvangt een bevestigingsmail. Bij 4 deelnemers plannen we een definitieve datum en ontvang je een GO, een factuur en na betaling krijg je een instructie & eventuele voorbereidingsopdrachten toegestuurd.

Je kunt je ook aanmelden voor een online training of workshop met je team of afdeling (incompany). Dan ontvang je een telefonische intake vooraf om ook de teamdoelstellingen mee te nemen. Voor incompany aanvragen geldt een maatwerkvoorstel en passende maatwerkofferte.

Wat zijn de kosten?

€ 150,- pp ex 21% BTW online workhop [9.30 -12.00 uur / 13.00 – 15.30 uur];
€ 275,- pp ex 21% BTW online trainingsdag [10.00 -16.00 uur].
Na de sessie ontvangen de deelnemers een PDF van het trainingsmateriaal voor eigen gebruik. De inhoud van de programma’s is te vergelijken met die van mijn live sessies.

Deze online trainingen bied ik vanwege interactiviteit, opdrachten in subgroepen (Breakout Rooms) en gebruiksvriendelijkheid aan in ZOOM. Samen met de deelnemers draag ik zorg voor de privacy en veiligheid. Als host met een betaald account heb ik tevens grip op de nieuwe updates van Zoom, waaronder de Security. Daarnaast hanteer ik strikte werkafspraken en mogen er tijdens de sessie geen opnames, video’s en foto’s worden gemaakt.