Online training & coaching

Blijf jij in de picture nu je niet fysiek op je werk bent? Ben je zichtbaar voor je team én voor de kansen na de crisis? Krijg jij op dit moment de juiste spiegeltjes voorgehouden? Vind je het lastig op positieve manier je team mee te krijgen? Als je op deze vragen geen duidelijk antwoord kunt geven, dan weet je ook hoe laat het is……

Juist in tijden van een crisis als deze staan je leervermogen, professionele groei en persoonlijke ontwikkeling niet stil. Laat staan je persoonlijk leiderschap en communicatie. Werk aan de winkel om dit up to date en zichtbaar te houden, want er is ook een tijd na de crisis om alle teams en organisaties draaiend te houden. Wellicht op een heel andere manier die jou beter ligt?! Dit kan dus kansen bieden voor jouw kwaliteiten, kennis, vaardigheden en talenten.

Daarom heb ik een vraag die veelvuldig is gesteld, nu gerealiseerd:

Interactieve online trainingen en workshops.

Ik heb voorlopig 3 thema’s geselecteerd: Personal Branding, Persoonlijke impact door Framing en Positieve Psychologie. Elke thema is mogelijk in de vorm van een workshop van 1/2 dag of een eendaagse. Minimum aantal deelnemers is 4, maximum is 16 voor de workshopvarianten en 10 voor de trainingen. Meer over de inhoud van de trainingen lees je hier.

Wat zijn de data?

  • donderdag 7 mei Personal Branding [training 10.00 uur – 16.00 uur]
  • woensdag 13 mei Positieve Psychologie [workshop 9.30 – 12.00 uur]
  • donderdag 14 mei Persoonlijke impact door Framing [workshop 9.30 – 12.00 uur]
  • woensdag 27 mei Personal Branding [workshop 9.30 – 12.00 uur]
  • donderdag 28 mei Persoonlijke impact door Framing [training 10.00 – 16.00 uur]

Hoe werkt het?

Meld je aan via info@rebbels.com als je mee wilt doen op één van de data. Je ontvangt een bevestigingsmail. Bij 4 deelnemers gaat de sessie door en ontvang je een GO, een factuur en na betaling krijg je een instructie & eventuele voorbereidingsopdrachten (trainingen) toegestuurd.

Wat zijn de kosten?

€ 125,- pp ex 21% BTW voor de workhop [9.30 -12.00 uur / 13.00 – 15.30 uur];
€ 250,- pp ex 21% BTW voor de trainingsdag [10.00 -16.00 uur].
Na de sessie ontvangen de deelnemers een PDF van het trainingsmateriaal voor eigen gebruik. De inhoud van de programma’s is te vergelijken met die van mijn live sessies.

Deze online trainingen bied ik vanwege interactiviteit, opdrachten in subgroepen (Breakout Rooms) en gebruiksvriendelijkheid aan in ZOOM. Samen met de deelnemers draag ik zorg voor de privacy en veiligheid. Als host met een betaald account heb ik tevens grip op de nieuwe updates van Zoom, waaronder de Security en het locken van een sessie. Daarnaast hanteer ik strikte werkafspraken en mogen er tijdens de sessie geen opnames, video’s en foto’s worden gemaakt.