Congres workshops

“Mijn passie is mensen en merken te verbinden, zodat zij elkaar versterken!”

Om dit waar te maken, verzorgt ReBBels ook inspiratiesessies en interactieve presentaties, als spreker en inspiratie expert. Voor zowel Open Inschrijvingen als Incompany trajecten, alsook voor seminars en congressen. Van 20 tot 1000 personen. Bij voorkeur als ‘vreemde eend in de bijt’ zodat ReBBels als keynote speaker persoonlijke waarde kan toevoegen.

Samen met collega trainer Geert Teunissen van Natuurlijk Creatief Denken werkte ReBBels mee aan een opname voor RTL XL Lifestyle, en licht zij de meerwaarde toe van creatief denken voor haarzelf en voor alle professionals en zelfstandig ondernemers.

Voor de Controllersdag van Vakmedianet op 11 juni 2015 verzorgde ReBBels twee workshops Personal Branding & persoonlijke innovatie. Voor zowel controllers in loondienst als ondernemende controllers met een eigen bedrijf. Zie hier een sfeerimpressie van de dag:

Het enthousiasme en de hoge evaluaties… daar doe ik het voor!

Daarnaast is ReBBels veelvuldig spreker op diverse congressen en seminardagen van o.a. de Accountant (Wolters Kluwer), op de Nationale Administrateursdag (Vakmedianet), voor NIMA, voor het inspiratiecollege en seminars bij het Van Kleefinstituut en tijdens het Jaarcongres van de Salarisadministrateur (Vakmedianet).

 

Plaats een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*