Congres workshops

“Mijn passie is mensen en merken te verbinden, zodat zij elkaar versterken!”

Om dit waar te maken, verzorgt ReBBels ook inspiratiesessies en interactieve presentaties, als spreker en inspiratie expert. Voor zowel Open Inschrijvingen als Incompany trajecten, alsook voor seminars en congressen. Van 20 tot 1000 personen. Bij voorkeur als ‘vreemde eend in de bijt’ zodat ReBBels als keynote speaker persoonlijke waarde kan toevoegen.

Young Professional Mini Conferentie

In samenwerking met RSG organiseerde IIA op 28 november 2018 de Young Professional Mini Conferentie bij NBC te Nieuwegein.

Jocelyn sprak namens ReBBels over Personal Branding en de noodzaak voor jonge internal auditors. En waarom het zo leuk is met deze doelgroep te werken als spreker en trainer.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

IIA Congres juni 2018

Begin juni werkte Jocelyn als spreker mee aan het IIA congres, voor internal auditors. Centraal stonden de thema’s creativiteit en innovatie. Jocelyn begeleidde twee sessies Personal Branding. Bekijk onderstaande link voor de impressie. ReBBels verzorgt ism IIA ook verdiepingstrainingen op het gebied van Personal Branding.

Workshopdagen Management Support/Vakmedianet

In april 2018 werkte Jocelyn als trainer mee aan de workshopdagen van Management Support/Vakmedianet met drie workshops: Positieve Psychologie, meer overtuigingskracht door Framing en Relevant blijven voor jezelf en de organisatie. Zie hier een impressie en een toelichting van Jocelyn zelf.

Natuurlijk Creatief Denken

Samen met collega trainer Geert Teunissen van Natuurlijk Creatief Denken werkte ReBBels mee aan een opname voor RTL XL Lifestyle, en licht zij de meerwaarde toe van creatief denken voor haarzelf en voor alle professionals en zelfstandig ondernemers.

Controllersdag Vakmedianet

Voor de Controllersdag van Vakmedianet op 11 juni 2015 verzorgde ReBBels twee workshops Personal Branding & persoonlijke innovatie. Voor zowel controllers in loondienst als ondernemende controllers met een eigen bedrijf. Zie hier een sfeerimpressie van de dag:

Het enthousiasme en de hoge evaluaties… daar doe ik het voor!

Daarnaast is ReBBels veelvuldig spreker op diverse congressen en seminardagen van o.a. de Accountant (Wolters Kluwer), op de Nationale Administrateursdag (Vakmedianet), voor NIMA, voor het inspiratiecollege en seminars bij het Van Kleefinstituut en tijdens het Jaarcongres van de Salarisadministrateur (Vakmedianet).

Plaats een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.