Venturn Data Science Programme

Venturn, hét maritiem consultancy bureau te Rotterdam, start met een nieuw Data Science opleidingsprogramma. Een zeer eigentijds en professioneel opleidingscurriculum dat start met een vijfdaagse ‘crash course’ plus vervolg, onder begeleiding van diverse ervaren partners en trainers. Als samenwerkingspartner van Venturn  is ReBBels gevraagd het onderdeel Pitching & Self leadership voor haar rekening te nemen. Ontzettend interessant, want in een maritiem logistieke wereld waarin alles om data science, methodieken en tools draait, is het van belang collega’s en management binnen je organisatie ook te overtuigen van de toegevoegde waarde en impact hiervan voor de  organisatie. Dat begint bij persoonlijk leiderschap, zelfinzicht en goede overtuigende communicatieve vaardigheden. Get your message across!

ReBBels werkt sinds 2015 intensief samen met Venturn voor o.a. het Venturn Young Professional Programme. Gedurende een 18 maanden leertraject begeleidt ReBBels de young professionals bij thema’s als Personal Leadership & Empowerment, Effective Communication, Personal Branding en intervisie. Tevens werkt ReBBels op maat mee aan trainings- en coachingstrajecten bij klanten en relaties van Venturn.

Wil je meer over het Venturn Data Science Programme en deelname mogelijkheden lezen? Of heb je vragen? Zie hier de link naar het Venturn Data Science Programme!