Personal Branding: boek!

Op 4 december 2015 verscheen mijn praktische boek Personal Branding. Dit boek heb ik geschreven in opdracht van Management Support, zie de webshop van Vakmedianet.

Eerder schreef ik al een bijdrage voor Het POWERboek van Wolters Kluwer. Dit keer een complete focus op Personal Branding voor alle management assistants, stafprofessionals en secretaresses! Korte kaders en theorie afgewisseld door diverse opdrachten, voorbeelden en tips.

Omschrijving
Hoe maak jij als management ondersteuner duidelijk dat je niet alleen professioneel maar ook persoonlijk waarde toevoegt aan je werk? Weet jij waar je persoonlijk merk voor staat en wat je er mee kunt? Hoe zichtbaar ben jij eigenlijk? Heb jij als Personal Brand plezier en ben je eigenlijk duurzaam inzetbaar? In de huidige arbeidsmarkt draait het niet meer om hetzelfde kunstje nog een keer te laten zien. Er wordt veel meer van jou als management assistente gevraagd. Een sterk Personal Brand biedt kansen om zichtbaarder te worden en mooie kansen gegund te krijgen. In dit praktische boek ontdek je: waar je persoonlijk merk voor staat, hoe anderen tegen je aankijken, welke impact je live n online kunt uitoefenen en leer je je Personal Brand te checken plus continu te verbeteren. Steek je persoonlijk vuurtje aan en ontdek dat Personal Branding vooral leuk is. Enjoy!

Deze paperback is ook te koop via Bruna, Bol.com, Ako en de Stadsboekwinkel.