Consultancy & management coaching

Spiegeltje spiegeltje aan de wand…. ReBBels biedt maatwerk consultancy, directiecoaching en business coaching aan. Voor (MKB-)ondernemers, directieteams of maatschappen (medisch en juridisch). Vraagstukken bevinden zich op het snijvlak van visie, strategie en positionering (marketingcommunicatie) en personeelsontwikkeling.

Consultancy & coaching op het gebied van visie, strategie en positionering

Herken je dit? Als ondernemer en directie wil je je bedrijf beter profileren, branden en positioneren in de markt. Zeker als de eerste pioniersfase aan bod is geweest. Hoe kijk je dan objectief naar je eigen bedrijf? Wat verwachten je klanten nu? Heb je voldoende ‘klankbord’ intern? Gaat jouw management team hier in mee? En weten zij ook de praktische vertaalslag qua professionalisering in de dagelijkse praktijk voor je te maken? Concretiseren van de ondernemersvisie, strategie en visie komt veelvuldig in mijn opdrachten aan bod. Daarnaast zijn de verbetering van je klantbenadering, klantgerichtheid (customer journeys), communicatiestrategie en teambranding herkenbare onderwerpen, waar ik graag van toegevoegde waarde ben. Want ik ben juist sterk in spiegelen op zowel strategie als de vertaalslag en toepasbaarheid erna.

Consultancy & begeleiding op het gebied van personeelsontwikkeling:

Maar dan ben je er vaak nog niet…… Hoe neem je je personeel met je visie en belofte mee? Bijkomend ontstaat vervolgens de behoefte aan het verder professionaliseren en opleiden van je medewerkers (communicatie, eigenaarschap, persoonlijke ontwikkeling) en aan een praktisch HR-beoordelingsfundament. Vanuit mijn ervaring in competentiemanagement en met functionerings-/beoordelingsplannen denk ik hier graag praktisch in mee. Het is en blijft een middel, geen doel.
Daarnaast ontwikkel ik ook maatwerk incompany leertrajecten of academy-programma’s. En benut ik veelvuldig mijn licenties met psychologische persoonlijkheidsmethodieken (o.a. LIFO, RET). Dit is in het merendeel van de vraagstukken van toegevoegde waarde om ervoor te zorgen dat je als directie met de enthousiaste interne ambassadeurs en persoonlijke kwaliteiten aan je bedrijf bouwt. Tevens word ik na het begeleiden van een team veelvuldig betrokken bij de sollicitatieprocedures van nieuwe collega’s. Als onafhankelijk expert.

Ook praktisch is de vorm! Namens ReBBels bied ik consultancy-abonnementen aan, waarbij je niet aan maandenlange interimcontracten of verplichtingen vastzit. Als je interesse hebt, dan houd ik je graag tijdens een kop koffie een spiegel voor…………………………