Directie- & managementbegeleiding

Tijd voor een spiegel? Leidinggeven en ondernemen in de toekomst van de hybride werkplek en tegelijkertijd zorgen voor verbinding, gezamenlijke prestaties en groei? ReBBels biedt consultancy en incompany training en coaching voor directies en managementteams aan. Want de hybride werkplek dit vraagt ander leiderschap en vernieuwende manieren van verbinding en communicatie met je medewerkers én je klanten.

Consultancy & coaching op het gebied van visie, strategie en positionering

Herken je dit? Als ondernemer, directie of managementteam wil je je bedrijf beter profileren, branden en positioneren in de markt. Samen met je team. Zeker na een fase van COVID-19! Hoe kijk je nu objectief naar je eigen bedrijf? Wat verwachten je klanten nu, in de toekomst van de hybride werkplek? Heb je voldoende ‘klankbord’ intern? Gaat jouw management hier in mee? Hoe staat het met jullie voorbeeldgedrag en leiderschap? Weten jullie ook de praktische vertaalslag qua professionalisering in de dagelijkse praktijk voor je te maken? Gezamenlijk concretiseren van de ondernemersvisie, strategie en visie komt veelvuldig in mijn opdrachten aan bod. Daarnaast zijn de verbetering van je klantbenadering, klantgerichtheid (customer journeys), communicatiestrategie en teambranding herkenbare onderwerpen, waar ik graag van toegevoegde waarde ben. Want ik ben juist sterk in spiegelen op zowel strategie als de vertaalslag en toepasbaarheid erna.

Consultancy & begeleiding op het gebied van personeelsontwikkeling:

Maar dan ben je er vaak nog niet…… Hoe neem je je personeel met je visie en belofte mee? Bijkomend ontstaat vervolgens de behoefte aan het verder professionaliseren en opleiden van je medewerkers. Hoe doe je dit aansluitend? Wat vraagt dit van je leiderschap? Met ReBBels ontwikkel ik ook maatwerk incompany leertrajecten, incompany traineeships en academy-programma’s. Daarnaast benut ik veelvuldig mijn licenties met psychologische persoonlijkheidsmethodieken (o.a. LIFO, RET). Dit is in het merendeel van de vraagstukken van toegevoegde waarde om ervoor te zorgen dat je als directie of MT met de enthousiaste interne ambassadeurs en persoonlijke kwaliteiten aan je bedrijf bouwt. Tevens word ik na het begeleiden van een team veelvuldig betrokken bij de sollicitatieprocedures van nieuwe collega’s. Als onafhankelijk expert.

Ook praktisch is de vorm! Namens ReBBels bied ik consultancy-abonnementen aan, waarbij je niet aan maandenlange interim-contracten of verplichtingen vastzit. Als je interesse hebt, dan houd ik je graag tijdens een kop koffie een spiegel voor…………………………