#Podcast Personal Branding

Ook ik mag regelmatig uit mijn comfortzone! Een Podcast opnemen? Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!

In april 2020 was het zover! Ik werd uitgenodigd bij Bex*Communicatie in Eindhoven om een Podcast over de impact van Personal Branding op te nemen. Passend in hun cyclus van podcasts van de Impact Academy. In een interviewvorm met 2 kanjers uit het communicatievak. Serge en Eva voelden me spontaan aan de tand en daar is een enthousiast gesprek van een kleine 45 minuten uit voort gekomen.

Luister gratis hoe ik aankijk tegen de Hollandse nuchterheid, misvattingen en kansen van Personal Branding voor kennisexperts. Want wat ik geleerd heb van deze tijd, is om te denken naar wat wel kan qua impact uitoefenen… Dit betekent voor mij dat online training & coaching niet meer weg te denken zijn. Blended learning is de toekomst! En daar werk en denk ik graag in mee.

Aan het eind hoor je een muziekfragment uit de film The Greatest Showman, dat voor mij de kern van Personal Branding samenvat. Veel luisterplezier!

Soundcloud

Spotify

Apple